Tretmani lica

< povratak na usluge

Uklanjanje kapilara

Izražene kapilare na licu mogu biti frustrirajuće i za žene i za muškarce.fotokoagulacijom ih možemo ukloniti

IPL-FOTOKOAGULACIJA KAPILARA

 
KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?
-1-4 tretmana 1 mjesečno
 
KAKO DJELUJE?
-svjetlost koju apliciramo apsorbira se u oxi hemoglobin i hemoglobin koji se nalaze u krvi, pretvara se u toplinsku energiju koja zagrijava stijenke kapilara na 70°C i uzrokuje raspad njihovih proteina, okolno tkivo ostaje netaknuto. Tijelo zatim resorbira oštečene kapilare vlastitim mehanizmom obrane. Taj proces selektivne termodioze potpuno je kontroliran da proizvede svjetlost točno određene jačine i valne duljine za potpuno siguran tretman.
 
ŠTO POSLIJE TRETMANA?
-crvenilo i edem su normalna pojava. Hlađenje hladnim kompresama će dobro doći. Ne bi trebalo močiti kožu barem do drugog dana. 1-2 mjeseca poslije tretmana ne izlagati suncu. Koristiti zaštitne faktore.
 
KOJE SE KAPILARE MOGU TRETIRATI?
-do 0,5 mm u promjeru, što je veći tlak u žilama to se mogu tretirati pliće kapilare i obrnuto.
 
DA LI SE MOŽE KOMBINIRATI SKLERO TERAPIJA I IPL?
-treba proći barem 1 mjesec između ove dvije terapije. Preporuka je da se skleroziraju veće kapilare, a ove tanje rade IPL-tretmanom.
 
Veliki broj žena i muškaraca pati zbog vidljivih promjena na kapilarama. Poremećaji mogu biti različiti od jedva vidljivih teleangiektazija ( paukova merža) do većih Port Wine. Neki poremećaji prisutni su od rođenja, a neki se stvaraju s godinama. Pogotovo ovakve promjene na licu mogu kod klijenata izazvati frustracije. Neke od tih kapilarnih lezija uspješno se mogu ukloniti IPL tretmanom.

Fotogalerija

   

Nekom do koga Vam je stalo poklonite naše usluge, u vidu bona na koji cemo ispisati podatke koje Vi želite.

ponedjeljak, srijeda, petak: 14-20h
utorak, četvrtak: 9-14h
(ili prema dogovoru)
telefon: 01/3360-405