Anticelulitni tretmani

< povratak na usluge

Vakumska kavitacija

Revolucionarna metoda za precizno uklanjanje masnih i celulitnih jastučića,bez dugotrajnog oporavka. Daje brze rezultate, več nakon prvog tretmana Sigurna, učinkovita i bezbolna terapija za oblikovanje tijela.

Kavitacija je napredna tehnologija koja omogućuje da se energija ultrazvuka koncentrira na točno oderđenoj dubini u potkožnom tkivu, što omogućuje selektivno razbijanje masnih stanica.Masti iz masnih stanica izlijevaju se u međustaničnu tekućinu i dalje se razgrađuju metabolizmom na glicerol i jednostavne masne kiseline. 

Kavitacija je napredna tehnologija koja omogućuje da se energija ultrazvuka koncentrira na točno oderđenoj dubini u potkožnom tkivu, što omogućuje selektivno razbijanje masnih stanica.Masti iz masnih stanica izlijevaju se u međustaničnu tekućinu i dalje se razgrađuju metabolizmom na glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol zatim služi kao izvor energije, a masne se kiseline razgrađuju kao one uzete hranom.
 
Istovremena primjena vakuma omogućava nam još bolji rezultat. Unutar aplikatora stvara se kožni nabor što nam omogućava pristup baš do masnih naslaga u potkožnom tkivu dok je sigurnost rada povečana. Ovakvi tretmani predstavljaju alternativu liposukciji i iznimnu anticelulitnu terapiju, ali bez bolnosti i dugotrajnog oporavka. Oblikovati možemo trbuh, stražnjicu, bedra, koljena, nadlaktice....

Fotogalerija

   

Nekom do koga Vam je stalo poklonite naše usluge, u vidu bona na koji cemo ispisati podatke koje Vi želite.

ponedjeljak, srijeda, petak: 14-20h
utorak, četvrtak: 9-14h
(ili prema dogovoru)
telefon: 01/3360-405